Kód: Lh-573 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, takaros, élhető, földszintes családi lakóház eladó

(Veszprém legszebb részén, az állatkert fölött, olyan önálló kertes házban lakhat, ahol kerten és házon belül nem kell kerülgetni senkit a családtagokon kívül.)
 

 

Veszprém egyik régebben kialakult, romantikus városnegyedében, hirtelen eladó lett egy Magyar hagyományok szerinti, masszív építésű, emberi léptékű, takarékos lakóház. A ház, barátságos formájú, szép színű, lakható, élhető,- mint maga Veszprém városa is,- a ház és a környezete, kisugárzása olyan, hogy az itt lakók kedélyállapotát kedvezően befolyásolja. Röviden,- "jó ide hazatérni"-.

Míg a szocializmusban épült veszprémi lakóházak többsége többszintes, pazarló helyekkel, tetőterekkel, magas fűtési költségekkel van kialakítva, a fiatalok „kirepülését” követően a hátra maradt idősebb generáció nem tud mit kezdeni a hatalmas házzal, addig az itt kínált lakóház emberi léptékű és takarékos.

Az eladó lakóház csak földszintet tartalmaz, az élettér egy szinten, a földszinten került kialakításra. A régi épületet egy erre hivatott szervezet megvizsgálta, és felújításra javasolta, ami meg is történt. Az ősi építőanyagokból épült, fa, cserép, vastag kőfalak, a hő védelem érdekében külsőleg le lett szigetelve.

A külső homlokzati nyílászárók ki lettek cserélve, modern, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetekre redőnyökkel felszerelve. A felújítás a ház teljes villamos, épületgépészeti vezetékrendszerét és szerelvényeit, berendezési tárgyait, burkolatait is érintette.

A telekre autóval nem lehet beállni, parkolni a ház előtti burkolt, felszíni gépkocsi beállón lehet. A családi ház csendes helyen található, gyalogosan pár perc alatt be lehet érni a belvárosba. A közeli Gulya-dombon és az állatkert folytatásaként kialakított szabadidőparkban nagyokat lehet sétálni, kutyát futtatni. A kis kert 283 m2, ami csak a pihenést szolgálja, van benne pár fiatal gyümölcsfa. 

 

A főépület, konyha alatti részében van a pince. A kert hátsó részében található egy különálló, szilárd falazatú kb. 24,65 m2-es villany bekötéssel rendelkező, barkácsolásra is alkalmas tároló, itt lehet tartani a kerékpárokat, barkács szerszámokat és sok minden mást. A képen a kb. 80,17 m2-es lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

 

A kép a kb. 15,28 m2-es nappali,- étkezőt ábrázolja, háttérben a konyhával.

   

A képek a kertkapcsolatos konyhában készültek.

 

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A képen az egyik szoba látható.

 

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Ki van építve a radiátoros központi fűtés. A fűtést és a melegvizet a Saunier Duval turbó ventillációs kombi gázkazán biztosítja. A képen a fürdőszoba látszik.

 

Veszprém a királynék városa, megyeszékhely, egyetemi város. Műemlékekben gazdag, sok múzeummal, de van Színháza, Kórháza, Könyvtára, Levéltára, Egyeteme, Sportcsarnoka, Állatkertje, Bevásárlóközpontok és még sok minden. 2023. évben Veszprém lesz Európa Kulturális Fővárosa.

A város gazdasági ereje meghatározó, a megye legnagyobb száz cégének az egyharmada itt, a megyeszékhelyen telepedett le.

Vannak munkahelyek, több nagy cég sok ember megélhetését biztosítja: Vemévszer Építő- és  Szerelőipari Kft, Bakonykarszt, Pannontej, Veszprémi Közüzemi Szolgáltató, Balaton Volán, Algida Jégkrémgyár, Nass Magnet Hungária Elektromos és Mechanikus Eszközöket Termelő és Szolgáltató Kft Continental Automotive Hungary Kft, Valeo Auto-Electric Kft., Vöröskő Kft.(Euronics üzletlánc), Balluff, Lasselsberger-Knauf, Bramac, stb.

Ma, amikor egy panellakást 500.000 Ft/m2-os irányáron kínálnak, akkor ennek a kertes családi háznak az 58 millió Forintos irányára nem túlzó, hiszen itt nem kell alkalmazkodni senkihez, szabadon lakhat, nem szól bele senki az életébe. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2019 | Honlapkészítés: Liw Webstudio