Kód: Lh-332 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, kétgenerációs lakóház, tárolásra alkalmas melléképületekkel eladó

(Együttköltözőknek legjobb, akiknek sok tárolóra, garázsra, műhelyre van szüksége.)
 

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

Veszprémben, kertvárosban, 749 m2 önálló, összközműves telken, kétszintes, részben alápincézett lakóház, garázzsal, tárolókkal, műhellyel eladó.

A lakóház 2008-ben fel lett újítva. Felújításra került a víz, villany, szennyvíz, központi fűtés, szennyvízvezeték rendszer (csövek, vezetékek, berendezési tárgyak) a nyílászárók, burkolatok nagy része. A vastag téglafalakra pótlólagos hőszigetelés készült. A képen a családi ház udvari homlokzata látszik.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A házat két család is tudja használni. A főbejárati ajtón belépve azonnal fel lehet menni egy lépcsőn a tetőtérbe, vagy egyenesen továbbhaladva a földszinti lakrészbe. A kb. 83,26 m2 földszint helyiségei: lépcsőház, előszoba, közlekedő, háztartási helyiség, nappali szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és szoba. A kb. 89,81 m2 tetőtér helyiségei: közlekedő, galéria, vendégszoba, folyosó, 3 szoba és fürdőszoba. A két szint összesen kb. 173 m2 alapterületű.

A főépület alatt van a kb. 15,20 m2-es pince. A pincelejáró mellett található a kb. 16,47 m2-es garázs. Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. Kábel TV, internet, riasztó rendszer ki van építve. A képen a két szint alaprajzi elrendezése látható.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A melléképületbe bevezetésre került a víz, villany (380 Volt), szennyvíz. A kép a melléképületet és a garázst ábrázolja.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A melléképület kb. 33 m2-es földszintjén jelenleg előtér, fürdőszoba, műhely és raktárhelyiség van kialakítva. A külső feljáratú épület kb. 35,05 m2-es tetőtere egyterű, mely jelenleg raktár funkciót lát el. A melléképület mellett található egy kb. 16,45 m2-es mobilgarázs. A képen a melléképület alaprajzi elrendezése látszik.

A képen a főépület alatti pincelejáró látható.

Az épület azon része van alápincézve, ahol a konyha és a fürdőszoba található. Itt a pincét lezáró födém alatt vannak összegyűjtve szennyvizek és elosztva a vezetékes ivóvíz ellenőrizhető és könnyen javítható módon. A pince fődém le van szigetelve. A kép a szakszerűen vezetett öntött-gumigyűrűs vezetékrendszert ábrázolja.

A képen a kert egy része látható.

A képen a tűzrakóhely látszik. A kertvárosban lévő, eladó családi ház, a lakhatás kötetlenségével, tárolásra alkalmas melléképületekkel eladó. Ára: 60 millió Forint. Azon túl, hogy tudja biztosítani a fenti előnyöket, befektetésnek sem rossz. A két független lakás, a garázs és tároló (műhely) kiadható amikor is bevételt hoz az ingatlan. Minden további információért hívja a 06-30-218-0000 telefonszámot!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2019 | Honlapkészítés: Liw Webstudio