Kód: G-08 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprém belvárosában garázs eladó

(Óvja autóját, tartsa garázsban! A gépkocsi tároláson kívül, alkalmas raktár céljára is.)
 

Garázs eladó Veszprém 

A garázsban tartott autó télen könnyebben indul, nem kell havat,- jeget kaparni az ablakokról, nyáron nem égeti szét a nap, nem veri szét a jégeső, nem törik fel, nem lopják el, nem szívják le a tankból a benzint. Az éjszakai mulatozók nem rongálják meg autóját, nem festik össze, nem karcolják meg. Nem szúrják ki a gumikat, nem gyújtják fel az autót. És még az autó amortizációja is lassabb, nehezebben rohad a karosszéria, eladásnál előny a garazsírozott autó. 

Veszprém belvárosában, védett helyen, 5,22 m x 2,75 m méretű garázs, hosszútávra kiadó. Egyszerű és biztonságos a megközelítése, parkoláskor nem kell kanyarodni, egyenesen be lehet állni. A garázsajtó szélessége: 2,68 méter. Nagyobb méretű autó pld. terepjáró, vagy áruszállító furgon részére is megfelelő nagyságú.

A gépkocsi tároláson kívül, anyag, szerszám, stb. raktározási célokra is alkalmas. 

Villany megoldható. A garázs 2,7 millió Forintos irányáron eladó. Minden további és a napi információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon! 


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2019 | Honlapkészítés: Liw Webstudio